5 Haziran 2012 Salı

Aşırıcılar (2010)

Film, Borrower adı verilen, sadece 10 cm boyunda olan ve normal boyutlardaki sıradan insan evlerinin yer döşemelerinin altında yaşayan bir grup ufak insan etrafında şekilleniyor. Olaylar, 12 yaşındaki Sho’nun, annesinin çocukluğunu geçirdiği eve gelmesiyle başlıyor. Sho arabadan inerken bir kedinin çalıların arasındaki bir şeye saldırmaya çalıştığını fark ediyor. Kısa bir süre sonra, kendisi de bir karga tarafından saldırıya uğrayan kedi kaçıyor. Merak içindeki Sho çalılığa gidip kedinin neyin peşinde olduğuna bakarken 14 yaşında bir Borrower olan Arrietty’i görüyor. Aynı gece, Arrietty’nin babası Pod, kızına nasıl şeker aldıklarını öğretmek için onu döşemenin üstüne çıkarıyor. Bu sırada Arrietty, Sho’nun uyanık olduğunu fark edip elindeki küp şekeri düşürüyor. Sho her ne kadar korkmalarına gerek olmadığını söylese de, Pod yine de taşınmaları gerektiğine karar veriyor.Hayao Miyazaki'nin en iyi filmlerinden bir tanesi.Şiddetle tavsiye ederim... İMDB'NİN PUANI : 7.7 FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 8.6 SİZİN PUANINIZ : ?

Hugo (2011)

Filmde bir tane çocuk var bu çocuğun adı Hugo Cabret.Eskiden ailesi var zaman geçtikçe annesi ölüyor ardından da babası...Bu çocuk yetim oluyor.Daha sonra ona amcası bakıyor.Çocuk evinden ayrılıyor ve Amcasının getirdiği yere yani tren istasyonunun içinde bir yere kalıyor.Çocuk herşeyi tamir edebiliyor.Babası ile eskiden yaptıkları robotu tamir etmeye çalışıyor tam bitiriyor ama sadece kalpli bir anahtar kalıyor.Günlerden bir gün Isabelle adında bir kız ile tanışıyor.Bu kız patronunun kızı ve bu kız kitap okumayı çok seviyor.Sonra kızdan aldığı kalp şeklindeki anahtarı robotun anahtar girşine yerleştiriyor.Sonra robot çalışıyor ve babasından gelen bir notu yazıyor.Bakalım bu not ne ? İMDB'NİN PUANI : 7.8 FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 9.3 SİZİN PUANINIZ :?

Mary And Max (2009)

Filmde Mary adlı küçük bir kız var.Bu kız Avustralya'da yaşıyor.Bu kızın hiç arkadaşı yok.Bir gün annesiyle postaneye gidiyorlar.Gittiklerinde annesi işini hallederken Mary bir deftere bakıyor orada bir sürü Amerika'dan insanlar oluyor ve Mary oradan Max Jerry Horovitz adında 44 yaşında bir adam ile mektuplaşıyor.Orada yaşam nasıl gibi birçok soru soruyor.Daha sonra Mary sürekli Max ile mektuplaşıyor.Artık hiç birşey umrunda olmuyor.Ondan sonrasını izleyin ve görün.İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. İMDB'NİN PUANI : 8.2 FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 9.9 SİZİN PUANINIZ : ?

3 Haziran 2012 Pazar

Rango (2011)

Filmde Rango adlı bir kahraman var.İlk başlarda bu kahraman sahipleriyle yolculuğa çıkıyor.Daha sonra yolda duran bir domuz yüzünden çok ani bir fren yapıyorlar.Sonra Rango arabanın ön camından dışarı fırlıyor.Fırladıktan sonra orada bir domuz görüyor.Sonrada o yaşlı domuz ile konuşuyor. Rango çöle düşüyor.Bu çölde hiç ama hiç su yok.Sonra oradan giderken bir kaplumbağa " çevreye uyum sağla" diyor.Rango ilk başta aldırış etmiyor.Fakat daha sonra kaplumbağanın dediğini anlıyor ve kocaman bir şahinin geldiğini fark ediyor.Hızla kaçarak kendini kurtarıyor.Daha sonra bir kız görüyor ve onun yanına gidiyor.Bu kızın arabasına biniyor.Kızın adı Kuru.Bu kız çok disiplinli bir kız.Kuru onu yaşadığı kasaba ile tanıştırıyor.Daha sonra aradan birkaç saat geçiyor ve Rango bir bara gidiyor.Bu barda hep kabadayılar var.Bu kabadayılardan korkmuyor ve onlara 7 kardeşleri öldürdüğünü söylüyor.Herkes ona inanıyor.Bu efsaneler sayesinde belediye başkanıyla tanışıyor.Belediye Başkanı'nın odasına giriyor.Susuz kalan Rango çok susuyor.Ve Belediye Başkanı ona su ikram ediyor ve tabi ki de bu kadarcık su Rango'ya yetmiyor.Rango kuyruğuyla sürahi almaya çalışırken sürahiyi kırıyor.Zaten sürahi kırıldığında Belediye başkanının ruhu bile duymuyor.Bu efsanelerden dolayı Şerif oluyor.Herkese yalan söylüyor.Kuru'ya aşık oluyor.Ve devamını bu siteden izleyebilirsiniz.Bende önceden bilgisayarıma indirmiştim ama Rusça çıkmıştı.Bende hemen geri sildim. Bu yüzden bende buradan izledim.. İşte Rango'nun linki : http://www.hdfilmsitesi.com/İMDB'NİN PUANI : 7.4 FİLM LİSTESİ'NİN PUANI :9.6 SİZİN PUANINIZ : ?

Aslan Kral (1994)

Mufasa'nın Krallığı Gurur Ülkesi'nde herşey yerli yerindedir.Simba babasından sonra kral olacaktır.Simba'nın kral olmasını tüm Gurur ülkesi istemetedir.Fakat kötü kalpli Simba'nın amcası Skar ve onun yandaşları dışında.Simba kral olmaya çok heveslidir.Ama babası Kral Mufasa onun hazırlanıp kral olmasını ister.Fakat Simba o kadar heveslidir ki hemen kral olmak istemektedir.Kötü kalpli Mufasa'nın kardeşi Skar, Simba'yı ve Mufasa'yı öldürmek için kötü ve sinsi planlar kurar.Mufasa'yı öldürmeye çalışır daha sonra Mufasa'yı antilop sürüsünün altında bırakarak öldürür.Simba ağlar ve babasının yanına gelir onu uyandırmaya çalışır ama iyi kalpli,Gurur Ülkesi'nin kralı Mufasa ölmüştür.Daha sonra Simba büyür ve Skar'a gerçeği söyletir.Çünkü Skar,Herkese Mufasa'yı Simba'nın öldürdüğünü söylemiştir.Simba bu olayı düzeltir Kötü Kalpli Skar'da ölür.Daha sonra Güçlü bir aslan olan Simba, güzel bir aslan olan Nala ile evlenir.Daha sonra mutlu mesut yaşarlar... İMDB'NİN PUANI : 8.3 FİM LİSTESİ'NİN PUANI :9.7 SİZİN PUANINIZ : ?

2 Haziran 2012 Cumartesi

Muppets (2011)

Muppets filmindeki öncelik muppetsların unutulduğudur. Bu yüzden eski stüdyoları kapatılacaktır ancak muppetslar izin vermez ve bir tv programı yaparlar. 10.000 $ kazanırlarsa eski yerleri kapatılmayacaktır hem dünyaya unutulmadıklarını kanıtlarlar hemde eski yerleri kapatılmaz.Gerçekten de muhteşem bir Disney yapımı olmuş. Muppetsları özlediyseniz ve o eski anılarınızı geri getirmek istiyorsanız kesinlikle bu muhteşem Disney yapımlı film. Disney'in ellerine sağlık.Bayağı tutulan bir film. IMDB'NİN PUANI : 7.5 FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 8.2 SİZİN PUANINIZ : ?

5 Şubat 2012 Pazar

Megazeka (2010)

Megazeka kötü bir adamdır. Bu kötü adam aslında küçükken iyi bir insandır. Ondan sonra kötü olmaya karar verir. Hatta kötülerin en kötüsüdür...Megazeka'nın bir rakibi vardır adı da Metro Adam. Megazeka onu yok etmek için bir çok plan yapar ve en sonunda yaptığı plan başarılı gelir ve Metro Adam ölür. Bütün Metro Şehri'nin sakinleride çok ama çok üzülürler fakat Metro Adam ölmemiştir.Sadece ölmüş gibi davranmıştır. Megazeka'yla yapacağınız yolculuk sizi büyüleyecektir umarım.. Çok Güzel Bir Film Bence.... :)İMDB PUANI : 7.3FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 8.9SİZİN PUANINIZ : ?

Monte Carlo (2011)


Filmde Gracce Bennet Texaslı, Paris'e gitmek isteyen bir kızdır.Babası yaz tatilinde ona bir sürpriz yapar.Babasının sürprizi Grace'i en sevdiği şehir olan Paris'e yollamaktır.Grace (Selena Gomez) ilk başta bu sürprizi kötü bulur çünkü üvey kız kardeşi olan Meg'de yanında gelecektir.Paris'e giderler önceleri kötü giden bu tatil tesadüfen farkettikleri bir benzerlik sonucu çok heyecanlı bir yolculuğa dönüşür. Paris'te karşılaştıkları Cordelia Grace'e inanılmaz derecede benzemektedir. Bu serüven sizi gerçektende etkileyecektir. Güzel bir film aslında ama sanki Hilary Duff'ın İtalya'da Aşk filmine benziyor hatta tıpa tıp aynısı ama yinede güzel bir film olmuş.

İMDB PUANI : 5.3
FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 6.1
SİZİN PUANINIZ : ?

Rio (2011)



Evet bu filmi bugün izledim ve çook güzel bir filmmiş.Anlatacağım birazcık olsada filmi...
Şimdi bir tane kız var adı Linda ve bu kız küçükken bir kuş bulup ona hep bakıyor. Bu kızın kendi kitapçısı var ve orada çalışıyor. Daha sonra garip bir adam geliyor ve Maviliye dikkatle bakıyor. Sonrada kitapçının içine girip Linda'ya
-Bu kuş türünün son örneği, bir tane benim dükkanımda dişi kuş var onları birleştirip soylarını devam ettirebiliriz diyorlar daha sonra Brezilya'ya gidiyorlar.Orada Mavili'nin macerasını izleyeceksiniz.
Kıcası uçamayan fakat uçmakta umudu olan bir kuşun hikayesi...
Gerçekten de izlemeye değermiş arkadaşlar...
IMDB PUANI : 7.0
FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 8.9
SİZİN PUANINIZ : ?

4 Şubat 2012 Cumartesi

Ölü Gelin (2005)



Filmde Victor adlı bir çocuk var, bu çocuk evlenmek için Victoria adlı bir kız seviyor. Bu iki çift birbirini çok seviyor sonra Victor tam evlilik yeminini edecekken şaşırıyor,heyecanlanıyor bunun üzerine Papaz "Doğru Düzgün Çalış Ve Öyle Gel"diyor ve Victor'da yolda çalışşıyor ve yemin başarılı oluyor böylece toprağın altından bir tane ölü gelin çıkıyor ve onu ölüler dünyasına götürüyor ve olanları izleyin ve görün !!!
:D
İMDB PUANI : 7.4
FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 9.5
SİZİN PUANINIZ : ?
:)