5 Şubat 2012 Pazar

Megazeka (2010)

Megazeka kötü bir adamdır. Bu kötü adam aslında küçükken iyi bir insandır. Ondan sonra kötü olmaya karar verir. Hatta kötülerin en kötüsüdür...Megazeka'nın bir rakibi vardır adı da Metro Adam. Megazeka onu yok etmek için bir çok plan yapar ve en sonunda yaptığı plan başarılı gelir ve Metro Adam ölür. Bütün Metro Şehri'nin sakinleride çok ama çok üzülürler fakat Metro Adam ölmemiştir.Sadece ölmüş gibi davranmıştır. Megazeka'yla yapacağınız yolculuk sizi büyüleyecektir umarım.. Çok Güzel Bir Film Bence.... :)İMDB PUANI : 7.3FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 8.9SİZİN PUANINIZ : ?

Monte Carlo (2011)


Filmde Gracce Bennet Texaslı, Paris'e gitmek isteyen bir kızdır.Babası yaz tatilinde ona bir sürpriz yapar.Babasının sürprizi Grace'i en sevdiği şehir olan Paris'e yollamaktır.Grace (Selena Gomez) ilk başta bu sürprizi kötü bulur çünkü üvey kız kardeşi olan Meg'de yanında gelecektir.Paris'e giderler önceleri kötü giden bu tatil tesadüfen farkettikleri bir benzerlik sonucu çok heyecanlı bir yolculuğa dönüşür. Paris'te karşılaştıkları Cordelia Grace'e inanılmaz derecede benzemektedir. Bu serüven sizi gerçektende etkileyecektir. Güzel bir film aslında ama sanki Hilary Duff'ın İtalya'da Aşk filmine benziyor hatta tıpa tıp aynısı ama yinede güzel bir film olmuş.

İMDB PUANI : 5.3
FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 6.1
SİZİN PUANINIZ : ?

Rio (2011)



Evet bu filmi bugün izledim ve çook güzel bir filmmiş.Anlatacağım birazcık olsada filmi...
Şimdi bir tane kız var adı Linda ve bu kız küçükken bir kuş bulup ona hep bakıyor. Bu kızın kendi kitapçısı var ve orada çalışıyor. Daha sonra garip bir adam geliyor ve Maviliye dikkatle bakıyor. Sonrada kitapçının içine girip Linda'ya
-Bu kuş türünün son örneği, bir tane benim dükkanımda dişi kuş var onları birleştirip soylarını devam ettirebiliriz diyorlar daha sonra Brezilya'ya gidiyorlar.Orada Mavili'nin macerasını izleyeceksiniz.
Kıcası uçamayan fakat uçmakta umudu olan bir kuşun hikayesi...
Gerçekten de izlemeye değermiş arkadaşlar...
IMDB PUANI : 7.0
FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 8.9
SİZİN PUANINIZ : ?

4 Şubat 2012 Cumartesi

Ölü Gelin (2005)



Filmde Victor adlı bir çocuk var, bu çocuk evlenmek için Victoria adlı bir kız seviyor. Bu iki çift birbirini çok seviyor sonra Victor tam evlilik yeminini edecekken şaşırıyor,heyecanlanıyor bunun üzerine Papaz "Doğru Düzgün Çalış Ve Öyle Gel"diyor ve Victor'da yolda çalışşıyor ve yemin başarılı oluyor böylece toprağın altından bir tane ölü gelin çıkıyor ve onu ölüler dünyasına götürüyor ve olanları izleyin ve görün !!!
:D
İMDB PUANI : 7.4
FİLM LİSTESİ'NİN PUANI : 9.5
SİZİN PUANINIZ : ?
:)